Vuurwerkangst bij huisdieren

Vuurwerk stappenplan
Zodra de R in de maand zit liggen de schappen in de supermarkt vol met pepernoten en marsepein én PUUR geeft alweer aandacht aan Vuurwerk. Ietsjes te vroeg? Dat eerste misschien wel, het tweede zeker niet. Voor een groot aantal dieren is de aanloop naar de jaarwisseling een grote bron van onrust: er wordt vuurwerk afgestoken. PUUR biedt een gedegen, natuurlijke ondersteuning in de decembermaand. Deze werkt het meest effectief wanneer er op tijd, dus voordat de eerste knallen zich voordoen, mee wordt begonnen. 

1. Start vanaf 1 december met 
PUUR Tranquil / Rust
Waarom PUUR Tranquil en niet een ander middel?
PUUR Tranquil is een natuurlijke ontspanner die niet suf maakt. Vele middelen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn zorgen ook dat het dier ontspant, maar zorgen er ook voor dat het dier versuft waardoor het zich niet normaal kan uiten en juist alleen maar banger wordt. Reageert de hond of kat extreem? Eerder beginnen met PUUR Tranquil dan 1 december kan ook. 

2. Start vanaf 15 december met
1. PUUR Nervo / Nervositeit
De combinatie van deze twee producten is dé juiste natuurlijke stap om dieren een rustige decembermaand te gunnen. 

Kalmeert en ontspant maar versuft niet! 

Katten
Ook katten reageren op vuurwerk. Bovenstaand stappenplan kan ook voorgeschreven worden voor de kat. 

Voor katten met stress zijn er ook de ontspannende PUUR Matatabi kauwstokjes. De stokjes hebben een bijzondere uitwerking op katten. Er zit een stof in die ze ontspant. Vooral gestreste katten worden rustig van deze stokjes. Na het spelen is de kat opmerkelijk rustiger en wordt er doorgaans geslapen. Dit maakt Matatabi ook zeer geschikt op Oudejaarsavond of bijvoorbeeld tijdens een opname in asiel of kliniek. Matatabi is veilig in gebruik.


Blog