Webshop » KVV - Vers Vlees

KVV - Vers Vlees

OPGELET: De leveringen van zaterdag 14 december verschuiven naar vrijdag 13 december!

Leveringen eindejaar:

De eindejaarsperiode komt weer stilaan in zicht, daarom willen we jullie nu al de regeling omtrent de leveringen meegeven:

Van 23/12 tem 1/1 worden er geen leveringen van diepvriestransport (drooggoed en materiaal worden wel verstuurd) bezorgd, laatste leverdata van dit jaar zijn 19/12 en 21/12, uw bestellingen hiervoor moeten binnen zijn op 15/12 voor 18u.
In week 1 wordt er wel geleverd, op 2/1 en 4/1 (Oost- en West-Vlaanderen) maar uw bestelling moet hiervoor bij ons binnen zijn op woensdagavond 18 december 18u.
Bestellingen die na 18/12 binnenkomen worden uitgeleverd op 9/1 en 11/1.

De diepvriesartikelen worden met eigen vriestransport aan huis bezorgd op donderdag in Limburg, Vlaams-Brabant, Luik, Luxemburg, Namen en Antwerpen en op zaterdag in Oost- en West-Vlaanderen. 
Leveringsdag kan bij uitzondering verplaatst worden naar een andere dag door feestdagen, evenementen....
Bestellingen moeten geplaatst zijn voor ZONDAGAVOND 18u om diezelfde week uit te leveren.
Dit kan vanaf een bestelbedrag van minimum 60 euro aan diepvriesartikelen.  Bij afwijking van dit minimumbedrag wordt er een transportvergoeding van 10 euro als toeslag in rekening gebracht.
Aan deze bestelling kunnen steeds andere artikelen toegevoegd worden.
Voor fokkers en resellers is de minimumhoeveelheid voor gratis thuislevering 50 kg. Contacteer ons voor de voorwaarden en login.Loading...