Nieuws

7 oktober 2019

Darf is van verpakking veranderd. Momenteel hebben we nog een kleine voorraad van de blokjes dozen staan.

04/03/2019
Openingsweekend:
9 en 10 maart!

08/02/2019
De kogel is door de kerk, Primal Dog Food gaat verhuizen!!
Woensdag 27 februari is de laatste dag dat we open zijn in Kuringen, dan sluiten we t.e.m. 8 maart om alles in orde te brengen en te verhuizen naar ons nieuwe winkelpand, waar we jullie een nog betere service en uitgebreider aanbod kunnen gaan aanbieden.
Op 9 en 10 maart doen we een openingsweekend in onze nieuwe winkel in Genk, waarover jullie binnenkort meer te weten gaan komen op onze website of fbpagina. We hopen alvast jullie daar allemaal te mogen verwelkomen!


06/01/2019
Bent u op zoek naar een leuke stand voor op uw evenement, wedstrijd,.... contacteer ons dan via info@primaldogfood.be om te informeren naar de mogelijkheden! 

29/11/2018

In onze winkel kan je ook terecht voor hele leuke kerstkadootjes voor uw viervoeter! We hebben een aantal voorgestelde pakketjes voor ieders budget! Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf een pakketje samen te stellen.

25/10/2018

De Darf-pure producten worden stuk voor stuk aan het gamma toegevoegd. Darf Pure zijn kiloworsten met zo grof als machinaal mogelijk gemalen kan worden, Barf worsten.

21/09/18: Naast groothandel voor het merk Darf, verdelen we nu ook de hondenbenodigdheden van Dingo. In het gamma van Dingo vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hond, van kam tot mand. De catalogus kan u hier inkijken: Catalogus Dingo

4/09/2018

OPGELET: Zaterdag 8 september gesloten! U kan ons dan een bezoekje brengen op de agilitywedstrijd op de Hasseltse Hondenschool!

30/08/2018

Vanaf heden kan je KVV ook via de webshop bestellen: KVV

16/11/2017

Vandaag kunnen we met trots zeggen dat Primal Dog Food exclusieve verdeler van Dingo Gear wordt voor heel Belgiƫ!
Dingo Gear biedt hondensport materiaal aan voor diensthonden, ringsport, ipo, speuren, gehoorzaamheid.. biedt hondensport materiaal aan voor diensthonden, ringsport, ipo, speuren, gehoorzaamheid....
Ben je op zoek naar een bijtpak, bijtmouwen, bijtkussens of worstjes, politielijnen, harnassen, halsbanden,..... bekijk dan zeker onderstaande catalogus....
Onze stock wordt stap voor stap uitgebreid, iets wat niet in voorraad is kan op eenvoudige vraag besteld worden. Met dit nieuws is de webshop ook online gezet, waardoor het voor iedereen eenvoudiger wordt om zaken te bestellen.