Nieuws

8 april 2020

Paasmaandag 13 april zal onze winkel gesloten zijn!

26 maart 2020

‼️Onze winkel is nog steeds open ‼️
Echter, wij vragen om zoveel mogelijk de voeding voor uw 4-voeter online (https://www.primaldogfood.be/webshop) te bestellen en te betalen.
U kan indien gewenst uw bestelling komen afhalen in onze winkel.
Vanaf 60 euro wordt alles gratis verzonden of aan huis geleverd:
Bestellingen van drooggoed e.d. worden via koerierdienst aan huis geleverd, zodat u zelf geen extra verplaatsing moet doen.
Bestellingen van diepvriesproducten, die bij ons toekomen voor zondagavond 18 worden in diezelfde week met eigen diepvriestransport aan huis geleverd op de gekende leveringsdagen in heel België. Indien het noodzakelijk zou zijn, kunnen de leveringsdagen uitgebreid worden.
Wij vragen zo veel mogelijk contact te vermijden, door de dozen vanaf de gang en/of voor het huis zelf naar binnen te dragen.

17 maart 2020
Een volledige lockdown komt steeds dichterbij in België, tot nader order blijven wij gewoon open, wij zouden echter er op willen aandringen, zowel voor onze gezondheid als om het risico voor iedereen tot een minimum te beperken, om zoveel mogelijk gebruik te maken van onze webshop om bestellingen en betalingen te doen.
Deze bestellingen kunnen indien gewenst afgehaald worden in onze winkel, drooggoed e.d. worden echter ook via koerierdienst aan huis geleverd, zodat u zelf geen extra verplaatsing moet doen.
Diepvriesproducten worden met eigen diepvriestransport gratis aan huis geleverd vanaf 60€ op de gekende leveringsdagen. Indien het noodzakelijk zou zijn, kunnen de leveringsdagen uitgebreid worden. Wel willen wij vragen zo veel mogelijk contact te vermijden, door de dozen vanaf de gang en/of voor het huis zelf naar binnen te dragen.
Mogen wij ook vragen om cashbetalingen in onze winkel te vermijden en alles met bancontact of Payconiq te betalen, op deze manier willen we de kans op besmetting beperken, na elke betaling wordt ons bancontacttoestel met ontsmettingsmiddel gereinigd.
Voor verdere vragen zijn we steeds bereikbaar via info@primaldogfood.be of via +32(0)468205250
!!Help er mee voor zorgen dat de coranacrisis zo snel mogelijk bedwongen is, blijf thuis en bestel online!!

13/03/2020
Corona-update ‼️
Primal Dog Food blijft open volgens de normale openingsuren!
Mensen die tot de risico-groep behoren of mensen die sukkelen met verkoudheden, griep, ... en zich liever niet naar de winkel begeven, kunnen steeds in onze webshop (https://www.primaldogfood.be/webshop) terecht voor de bestelling van brokken, snacks én KVV voor hond en kat!

De thuislevering voor diepvriesvoeding doorheen heel België blijft tot nader order doorgaan volgens de gebruikelijke routes en dagen.

Opgelet: zaterdag 4 april gesloten wegens evenement.
De leveringen van zaterdag 4 april worden verschoven naar maandag 6 april.

11 januari 2020

Door het enorme succes van Darf zowel in Nederland als België en om de werkdruk van onze Nederlandse collega’s te verlichten, hebben Primal Dog Food en Darf besloten om hun samenwerking uit te breiden. 
Vanaf 1 februari 2020 gaat Primal Dog Food ook de leveringen voor Zeeuws-Vlaanderen en Nederlands Limburg voor zijn rekening nemen.
De leveringen in Nederlands Limburg gaan op donderdag gereden worden, hierdoor verschuiven de ritten in België voor Limburg, Antwerpen, Brabant en Wallonië naar vrijdag. 
Oost- en West-Vlaanderen blijft gewoon op zaterdag, maar hier wordt ook groot Brussel en Zeeuws-Vlaanderen aan toegevoegd.
Bestellingen moeten nog steeds op zondagavond voor 18u bij ons binnenkomen om diezelfde week uitgeleverd te krijgen.

1 januari 2020
De leveringen van zaterdag 18 januari (regio Oost- en West-Vlaanderen en groot Brussel) worden verschoven naar vrijdag 17 januari.

26 december 2019

Nieuwe openingsuren vanaf 6 januari:
maandag: 13u-20u
dinsdag: 9u30-17u
woensdag: 9u30-18u
donderdag: gesloten
vrijdag: 17u-20u
zaterdag: 9u30-17u

20 december 2019

Openingsuren tijdens de eindejaarsperiode:
Maandag 23 december: 17u-20u
Dinsdag 24 december: gesloten
Woensdag 25 december: gesloten
Donderdag 26 december: gesloten
Vrijdag 27 december: 17u-20u
Zaterdag 28 december: 9u30-17u
Maandag 30 december: 13u-20u
Dinsdag 31 december: 9u30-15u
Woensdag 1 januari: gesloten

1 december 2019

Leveringen eindejaar:

De eindejaarsperiode komt weer stilaan in zicht, daarom willen we jullie nu al de regeling omtrent de leveringen meegeven:

Van 23/12 tem 1/1 worden er geen leveringen van diepvriestransport (drooggoed en materiaal worden wel verstuurd) bezorgd, laatste leverdata van dit jaar zijn 19/12 en 21/12, uw bestellingen hiervoor moeten binnen zijn op 15/12 voor 18u.
In week 1 wordt er wel geleverd, op 2/1 en 4/1 (Oost- en West-Vlaanderen) maar uw bestelling moet hiervoor bij ons binnen zijn op woensdagavond 18 december 18u.
Bestellingen die na 18/12 binnenkomen worden uitgeleverd op 9/1 en 11/1.


26 november 2019

Opgelet, de leveringen van zaterdag 14 november verschuiven naar vrijdag 13 november voor Oost- en West-Vlaanderen!

04/03/2019
Openingsweekend:
9 en 10 maart!

08/02/2019
De kogel is door de kerk, Primal Dog Food gaat verhuizen!!
Woensdag 27 februari is de laatste dag dat we open zijn in Kuringen, dan sluiten we t.e.m. 8 maart om alles in orde te brengen en te verhuizen naar ons nieuwe winkelpand, waar we jullie een nog betere service en uitgebreider aanbod kunnen gaan aanbieden.
Op 9 en 10 maart doen we een openingsweekend in onze nieuwe winkel in Genk, waarover jullie binnenkort meer te weten gaan komen op onze website of fbpagina. We hopen alvast jullie daar allemaal te mogen verwelkomen!


06/01/2019
Bent u op zoek naar een leuke stand voor op uw evenement, wedstrijd,.... contacteer ons dan via info@primaldogfood.be om te informeren naar de mogelijkheden! 

29/11/2018

In onze winkel kan je ook terecht voor hele leuke kerstkadootjes voor uw viervoeter! We hebben een aantal voorgestelde pakketjes voor ieders budget! Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf een pakketje samen te stellen.

25/10/2018

De Darf-pure producten worden stuk voor stuk aan het gamma toegevoegd. Darf Pure zijn kiloworsten met zo grof als machinaal mogelijk gemalen kan worden, Barf worsten.

21/09/18: Naast groothandel voor het merk Darf, verdelen we nu ook de hondenbenodigdheden van Dingo. In het gamma van Dingo vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hond, van kam tot mand. De catalogus kan u hier inkijken: Catalogus Dingo

4/09/2018

OPGELET: Zaterdag 8 september gesloten! U kan ons dan een bezoekje brengen op de agilitywedstrijd op de Hasseltse Hondenschool!

30/08/2018

Vanaf heden kan je KVV ook via de webshop bestellen: KVV

16/11/2017

Vandaag kunnen we met trots zeggen dat Primal Dog Food exclusieve verdeler van Dingo Gear wordt voor heel België!
Dingo Gear biedt hondensport materiaal aan voor diensthonden, ringsport, ipo, speuren, gehoorzaamheid.. biedt hondensport materiaal aan voor diensthonden, ringsport, ipo, speuren, gehoorzaamheid....
Ben je op zoek naar een bijtpak, bijtmouwen, bijtkussens of worstjes, politielijnen, harnassen, halsbanden,..... bekijk dan zeker onderstaande catalogus....
Onze stock wordt stap voor stap uitgebreid, iets wat niet in voorraad is kan op eenvoudige vraag besteld worden. Met dit nieuws is de webshop ook online gezet, waardoor het voor iedereen eenvoudiger wordt om zaken te bestellen.